• September

    Sangat bersopan santun & bertolak ansur. Sangat cermat, teliti & teratur. Suka menegur kesilapan orang lain & mengkritik. Pendiam tapi pandai bercakap. Sikap sangat cool, sangat baik & mudah simpati. Sangat perihatin & terperinci, amanah, setia,jujur. Kerja yang dilakukan sangat sempurna.Sangat sensitif yang tidak diketahui. orang yang banyak berfikir. Daya pentaakulan yang baik. Otak bijak & mudah belajar. Suka mencari maklumat. Kawal diri dari terlalu mengkritik. Pandai mendorong diri sendiri. Mudah memahami orang lain kerana banyak menyimpan rahsia. Suka sukan, hiburan & melancong.

Konvo!!!!

Posted by cheelat On 12:41 AM 0 comments

Salam...sdar x sdar da nk konvo...cam x caye je..3 tahun aku rase cam kejap je..bnyk pengalaman yg aku gain ms aku amik diploma kt london (lendu) 2..huhuhuh..mcm2 jenis org yg aku jumpe..pd yg nerd, alim, iblis sampai la syaitan nye jeneral..aku appreciate gile sume benda yg aku blaja kt sane...kt c 2 gak r aku knal ape i2 erti hidup...hahaha..

kat c2 gak la aku knal suko, curry, midon, daus, buddy, zulhusnie, payid, hapiz, mupak (budak paling aku mnyampah n merangkap musuh full time aku) n the most bez frenz aku Kapok!!!!! aku tol rindu gila nk brbual ngan die...(skunk die xtant kt lendu lg) ntaqh bile r boley jupe c bodo 2 lagi...(sduy pulak aku)...

kat lendu jugak la prmulaan hidup baru aku..drpd budak yg x bp nakal sehngga budak yg paling kuat membahan owang..hahaha (that's my hobby)...dan bhase aku juga brubah drpd org nogori ke pure mlake...hahaha....aku tol2 enjoy ms kt lendu dulu...sampai d sini dulu...k...daaa

Bengang!!!

Posted by cheelat On 12:08 PM 2 comments

Ri 2 ms presentation HR aku bengang gile ngan sowang member dlm group aku (zati bukan nm sebenar)...hahaha...nk taw asal??? kt owg punye la brtungkus lumus menyelesaikan keje presentation 2..die rilek je..da la meeting group pown die x dtg...pas 2 wat keje ikot kpale sendiri...pas 2 keje yg die wat silap pulak!!! mne aku x hangin...aku pling kesian kt kak nad r n hana n sida r...coz ms ri kamis b4 present kt owg buat r keje sme2(without betina lakhanat 2)...kite owg tgu betina 2 dtg, x dtg..last2 die dtg kul 1.30..die tunjuk kan keje die kat aku n kak nad..pas 2 aku dapati keje die x memuaskan...pe g aku ngan kak nad suruh die wat blik kt CC...pas je die g CC aku pown blik ke hostel tok menunaikan tgungjawab sbg seorang manusia(makan...hahaha)...

Aku dlm 2.30 betina 2 da hbis wat keje die...rupe2 nye...kak nad, sida n hana tguu die smpai kul 3.30 bru setle..keje yg kite owg bg kat die..x sampai 10% pown..2 pown leh nk setle kan...aku dgr je kak nad n others tgu sida smp kul 3.30 trus aku meradang...nk aku sepak je budak nie...(keciiiiiikkkk je aku nampak die time presentation ri 2....) huhuhu...nsib baek aku dapat kwl kemarahan aku ri 2...klu x..hmm x taw r pe jd...cume ibu kau je yg dapat kwl aku ms aku marah...org laen mmg x dapt...aku ni mmg jarang marah...tp klu da mrh...jge baek r...cite psl betina ni lbih2..wat skit ht je...k r...salam...

Final...

Posted by cheelat On 5:33 AM 0 comments

Final da nk dekat tp...aku x prepare lagi..especially OB n RM...hmmm agak2 boleh x aku skor 2 subject ni..klu 2 subject ni aku x pat at least B+...kompom aku x leh dapat DL sem ni...aku mesti dapat DL coz that my mission for this sem...hopefully i can achieve what i want. aku mesti usahe keras lagi...Go Labest!!!! that's all..daa salam..

Kejayaan

Posted by cheelat On 9:27 PM 0 comments

Semalam hari yg paling hapy dalam hidup aku..knape??? sebab nye team favorite aku arsenal menang besar ke atas blackburn..dowang maen cantiik gile..although 1st dowang x bape nk baik smpai dowang leh ketinggalan 2 kali..nasib baik dowang sempat comeback and first half end with arsenal lead 3-2..

masuk je 2nd half arsenal mengamuk!!! 4 gol terhasil...gempak gile gol2 dowang especially gol fabregas( player kesayangan akui)..gol2 arsenal telah di jaring kan oleh vermaela, van persie, arshavin, fabregas, walcott and bendtner...proud gile aku ngan dowang...man of the match semalam ialh fabregas..mane x nye mamat ni setup 4 n gol sebijik...sampai di sini dulu..salam..

cita-cita

Posted by cheelat On 1:20 AM 0 comments

sume owang de cite2..aku pown dde gak..dulu cite2 aku nk jadi pmain bola sepak to ngeri aku..Ngeri Sembilan..hahaha..tp sayang x kesampain coz aku dapat serius injury kt lutut aku..so aku x leh main bola tok tempoh yg agak lame...2 tahun gak r..rase terseksa gak r diri aku..huhuhu...

tp 2 sume dulu..now everything da brubah..aku pown x sangka yg aku ngah wat degree n da de diploma..coz dulu sume orang ingat aku x de mase depan nye budak...owang yg paling hapi skunk tgk aku ialah ibu aku...n aku x kan kecewakan die...aku akn wat yg terbaik...hahaha..

FYI..cite2 aku skunk is i want to be a teacher..why i choose teacher?? hahaha...coz aku nk turun kan segale ilmu yg aku pelajari sepanjang hidup aku kt next generation..huhuhuh..hopefuly cite2 aku tercapai la...hahaha....sampai di sini dulu..daa

Money..

Posted by cheelat On 1:20 AM 0 comments

Money is not everything but everything needs money

Posted by cheelat On 1:20 AM 0 comments

Menonton