• September

    Sangat bersopan santun & bertolak ansur. Sangat cermat, teliti & teratur. Suka menegur kesilapan orang lain & mengkritik. Pendiam tapi pandai bercakap. Sikap sangat cool, sangat baik & mudah simpati. Sangat perihatin & terperinci, amanah, setia,jujur. Kerja yang dilakukan sangat sempurna.Sangat sensitif yang tidak diketahui. orang yang banyak berfikir. Daya pentaakulan yang baik. Otak bijak & mudah belajar. Suka mencari maklumat. Kawal diri dari terlalu mengkritik. Pandai mendorong diri sendiri. Mudah memahami orang lain kerana banyak menyimpan rahsia. Suka sukan, hiburan & melancong.

Persoalan....

Posted by cheelat On 7:26 AM 0 comments

Selalu dengar orang kata, "Kalau dah jodoh, tak ke mana". Tapi, kalau tak cari, macam mana nak jumpa?

PK2 kn la...................

What can I do...........

Posted by cheelat On 10:33 PM 0 comments

I haven't slept at all in days
It's been so long since we've talked
And I have been here many times
I just don't know what I'm doing wrong

What can I do to make you love me
What can I do to make you care
What can I say to make you feel this
What can I do to get you there

There's only so much I can take
And I just got to let it go
And who knows I might feel better
If I don't try and I don't hope

Pak Pandir....

Posted by cheelat On 5:56 AM 0 comments

Pada suatu hari...
Pak Pandir sedang bersiar2 di dalam hutan...
tiba2 die terlihat satu objek yg mencurigakan....
Pak Pandir berkata dlm hati..
"Adakah itu TAHI lembu???"
dengan selamba Pak Pandir mendekati TAHI itu dan menghidu nye...
dengan perasaan yg bercampur baur Pak Pandir msh lagi x pasti adakah itu TAHI lembu??
dan dgn ht yg cekal...Pak Pandir mencuit sedikit tahi itu lalu MENJILAT nye...lalu die berkate pd dirinye...
"SAH TAHI LEMBU...NASIB BAEK AKU X PIJAK!!!!!"
HAHAHAHAHA...

CINTA

Posted by cheelat On 7:50 AM 0 comments

CINTA adalah satu perasaan yg ada pada setiap manusia, CINTA juga membakar semangat dalam diri, walaupun sebaliknya CINTA juga menyakitkan.. jika ada CINTA dihati luahkanlah dengan seikhlasnya, tetapi CINTA pada yang satu, manfaatkanlah dengan sepenuhnya... INSYA ALLAH, ia akan berkekalan....

Mission

Posted by cheelat On 7:36 AM 0 comments

Assalammualaikum.....

Mission ak last sem telah pown tercapai iaitu nk dpt DL...eventhough ak nye CGPA x dpt pe yg ak impikan..actually ak target 3.75 tp pat 3.65 jew..tp ak tetap bersyukur coz ak still Dl!!!

So sem ni agk berat coz subjek2 sem ni bnyk yg killer especially paper Eco(subjek yg ak pling x suke) n paper quality..jd ak kna betol2 serius dlm 2 sbjek ni...hopefully ak leh skor A dlm sume sbjek..itu lah hrpn ak sem ni..

tok pengetahuan kowang sem ni sasaran ak...ak mesti dpt 3.8..klu ak dpt 3.8 ak leh naekkan CGPA ak smpai 3.75..pergh!!! perit nye rase nk dptkn 3.8. tp ak percaye 1 bnda klu kite rjin brusaha x mustahil ak leh capai mission ak 2..bak kate kwn baek ak..LABEST BRUSAHE!!!!

jd smp di sini dlu..t bile de ms ak update g blog nie...

Menonton