• September

    Sangat bersopan santun & bertolak ansur. Sangat cermat, teliti & teratur. Suka menegur kesilapan orang lain & mengkritik. Pendiam tapi pandai bercakap. Sikap sangat cool, sangat baik & mudah simpati. Sangat perihatin & terperinci, amanah, setia,jujur. Kerja yang dilakukan sangat sempurna.Sangat sensitif yang tidak diketahui. orang yang banyak berfikir. Daya pentaakulan yang baik. Otak bijak & mudah belajar. Suka mencari maklumat. Kawal diri dari terlalu mengkritik. Pandai mendorong diri sendiri. Mudah memahami orang lain kerana banyak menyimpan rahsia. Suka sukan, hiburan & melancong.

MAHA International 2010

Posted by cheelat On 6:44 PM 0 comments

Post ak kali ni ak nk critakn penglmn ak sepanjang berada di MAHA...
klu kowunk nk thu MAHA event under FAMA..so bnyk la IKS under FAMA join event ni..company ak pown xtrlepas tok join event ni....
Event telah brlangsung selama 10 hari...mmg lame..dlm bnyk2 event, MAHA la pling d tunggu2 oleh sume usahawan2 di Malaysia..

Pengalaman ak spnjang d MAHA sgt menyeronokkn...ak tol2 enjoy..mmg ak sgt penat..tp ak puas hati sbb ianya pengalamn yg tidak ternilai dlm hidup ak..
ak dapat blaja mcm mne usahawan mengembangkn business dorang smp ke peringkat international...bnyk bnda yg ak blja kat cni..pling bnyk ak blaja ialah cm ne nk negotiate ngn foreigner n cm ne nk wat international business....mmg enjoy la kat c2...huhuhuhuhu..

Kat c2 jugak ak dpt melihat peniaga2 terutamanye bumiputera, mereka berkerjasama dgn baik, tolong mnolong antara 1 sama lain..sbg generasi muda ak bngga melihat melayu mcm 2..so xlame lg sifat hasrat dengki yg sering d kaitkan dgn sikap org melayu boleh terhapus sekiranya sume melayu bersikap tolong menolong dan kerjasama antara 1 sama lain n ini leh memperkasakn kembali org melayu..cm Wakil Rakyat pulak ak ni..hahahahahhaha...

k la...smp di cni dlu..t ak updatae g..huhuhuhu

Categories:

0 Response for the "MAHA International 2010"

Post a Comment

Menonton